Historia e Familjes se Nene Terezes

Kush më shumë e kush më pak, ne të gjithë e njohim historinë e shqiptares më të famshme, Nënë Terezës.
Por pak njerëz kanë dijeni për fatin e pjesës tjetër të familjes Bojaxhiu, nënës Dranofile, dhe motrës Age, të cilat kanë mbërritur në Tiranë qysh në kohën e Mbretërisë dhe janë larguar nga jeta në fillim të viteve 70 të shekullit të shkuar.
Pikërisht duke ndjekur historinë shqiptare të familjes së Nënë Terezës, stafi i televizionit tonë realizoi specialen që ju ftojmë të ndiqni në vazhdim.

Per Me Shum Vazhdoni Duke Shikuar Videon.

 

About AlbaniaLive

sHQiperia e BasHkuar