Ujku Dhe Kesulkuqja


Nje dite kesulkuqja duke ecur nga pylli,papritmaz shikon ujkun duke kercyer nga 1 ferr ne ferr tjeter.!
Kesulkuqja i afrohet dhe i thot; o ujk pse i ke syt kaq te medhejn?
Ujku; te te shof me mir ty.. Dhe ujku kerce ne nje ferr tjeter..
Kesulkuqja shko perseri pran ferres dhe e pyet; o ujk pse i ke veshet kaq te medhejn?
Ujku i thot; te te degjoj me mir ty kesulkuqe,dhe kaperce ne ferren tjeter.!
Kesulkuqen cuditet dhe arohet tek ferra dhe i thot; o ujk po pse i ke dhembet kaq te medhejn?
Ujku; o kesulkuq,a do na lesh tdhjesim apo jo?

 

 

 

About AlbaniaLive

sHQiperia e BasHkuar